Jebnięty OCP'ek - Konkluzja.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • hubert78
    RS
    S_OCP Member
    • 2007
    • 1576

Zamieszczone przez SP9XWW
    Uważam, że historie - takie jak moja należy upubliczniać. Jakość usług w Polsce jest na dramatycznie niskim poziomie z tendencją spadkową. Jeżeli sami nic w tym temacie nie zmienimy, za niedługo będziemy sami płacić za zniszczenia, fuszerki i niekompetencję różnej maści usługodawców, nie mając na nic wpływu i możliwości reakcji.
    Szanowny kolego Sławku to co zrobiłeś, zakwestionowałeś poprawność wykonania usługi jest jak najbardziej na miejscu i popieram Twoje działanie, spartolili robotę muszą poprawić choćby i 10 razy musieli poprawiać. Ma być zrobione dobrze i koniec.
    Natomiast forma w jakiej to zrobiłeś upubliczniłeś jest moim zdaniem nie odpowiednia (i prawdopodobnie nie zgodna z prawem). Pisałem wyżej o tym że z zakładem blacharskim nie zawarłeś umowy tylko z ASO i to ich powinieneś zgnoić, bo to ich wina że nie potrafią dopilnować podwykonawcy i oni powinni ponieść pełną odpowiedzialność.
    To tak jakbyś czepiał się mojego pracownika że źle wykonał pracę którą zleciłeś mi, ja przyjąłem od Ciebie zleceni i moim zas...anym obowiązkiem jest dopilnować aby było dobrze i JA ZA WSZYSTKO ODPOWIADAM.

Zamieszczone przez SP9XWW
    Nigdy nie byłem nawet w Gdowie...
    Jeśli tak jest to zadaj Sobie pytanie skąd pracownicy blacharni mieli informację na Twój temat ? Ano tak jak pisałem wcześniej na 99,9% ktoś z ASO poinformował ich że jesteś "Je... OCEPEK" a resztę opisu Twojej osoby panowie sobie dorobili, no bo skoro zleceniodawca tak się o kliencie wypowiada to nam też wolno.

To tyle.
    Życzę Tobie i wszystkim innym mniej lub wcale takich sytuacji.

Komentarz

• BADYL
      RS
      • 2011
      • 2396
      • Octavia II combi (1Z5)
      • BKD 2.0 TDI 140 KM

Zamieszczone przez hubert78
      Jeśli tak jest to zadaj Sobie pytanie skąd pracownicy blacharni mieli informację na Twój temat ? Ano tak jak pisałem wcześniej na 99,9% ktoś z ASO poinformował ich że jesteś "Je... OCEPEK"
      prawdopodobne, ale nie do końca....jeżeli kolegaSP9XWW, ma oklejone auto to nikt z ASO wcale nie musiał panów z zakładu informować :P

hubert78, zaraz ktoś z ASO się obrazi i oskarży Ciebie o pomówienie :P
      nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

• Ayu
        RS
        • 2009
        • 4154

Zamieszczone przez sew1981
        Pana Kurz i Dym
        pomijając całą sprawę celowe przekręcenie czyjegoś nazwiska jest po prostu chamstwem.

I niech ktoś zamknie ten temat bo wszystko już zostało napisane.

Komentarz

• piramida
          RS
          • 2009
          • 12222
          • Superb III (3V3)

hotrain, admini chyba są na wakacjach :roll:
          superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
          http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

Pracuję...